با نزدیک شدن با ایام ماه مبارک رمضان با خوردن غذاهای همچون سوپ می توانند رژیم غذای مناسب برای رساندن تمام مواد غذای به بدن را دنبال کنید.پیاز یکی از مواد غذای اولیه در غذای ما ایرانی ها به شمار می آید.سوپ پیاز یکی از معروف ترین سوپ های فرانسوی‌ به شمار می آید. این سوپ طعم متفاوت و بی‌نظیری دارد؛ مخصوصا وقتی با پنیر پخته شود.
سوپ پیاز

مواد لازم برای ۲ نفر

۱ عدد پیاز
۱ و ۱/۲ ق س کره
۱ و ۱/۲ ق س روغن‌زیتون
۲ ق چ نعنای خرد شده
۱ ق س آرد
۲ حبه سیر خرد شده
۲ پیمانه آب مرغ
۱ ق س رب گوجه‌فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل
۱/۲ پیمانه پنیرموتزارلای خرد شده
۴ ورقه پنیر پیتزا
۱ عدد نان باگت
رزماری جهت تزیین

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آن را به‌صورت حلقه‌های نازک خرد کنید.کره و روغن‌زیتون را داخل آن بریزید، سپس پیازها را داخل آن سرخ کنید. آن را خوب تفت دهید تا پیازها کاملا نرم و طلایی شود.

۲٫ در این مرحله آرد را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از ۳-۲ دقیقه سیرهای خرد شده را اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن را تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را در ۴/۱ پیمانه آب داغ حل کنید، به‌آرامی هم بزنید تا مایه غلیظ شود، آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به خوبی به جوش بیاید. نعنای خرد شده و به مقدار لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. صبر کنید تا سوپ غلیظ شود.

۳٫ در این میان نان را آماده کنید. به این صورت که آن را به‌صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید، سپس تکه​های نان را در یک تابه کمی تفت دهید تا طلایی شوند.

۴٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده. دو عدد ظرف مناسب انتخاب کنید و سوپ را داخل آنها بریزید. تکه‌های پنیر را داخل سوپ و  تکه‌های برشته شده نان را هم روی سوپ قرار دهید. دو ورقه پنیر روی هرکدام از ظرف‌های سوپ قرار داده.

۵٫ ظرف‌ها را به مدت یک دقیقه داخل فر قرار داده تا پنیرها به خوبی آب شود و شروع به طلایی شدن کنند. بعدازآنکه ظرف‌ها را از فر درآوردید، آنها را با مقداری رزماری تزیین کرده ، میل کنید.