✅فلفل سیاه

✅برگ بو (جزء اصلی برای غذاهای که با گوشت و مرغ درست میکنم، توی سوپ،آبگوشت،ماهیچه و…)

✅فلفل قرمز

✅پودر دارچین

✅زنجبیل (برای مرغ و ماهی)

✅پاپریکا (برای غذاهایی که بیشتر رب گوجه و گوجه دارن )

✅ادویه ۷ قلم ( این ادویه طعم غذا رو بی نظیر میکنه)

✅پودر پیاز ( علاوه بر خود پیاز در غذاهایی که پیاز زیاد میخوان مثل گردن و ماهیچه خیلی خوبه ، همچنین برای سوسیس کالباس خونگی)

✅پودر سیر (برای ماهی و بیشتر غذاهای فست_فودی مثل بیف استراگانف، نان سیر، سس سالاد سزار و …

✅پودر تخم گشنیز (که عطر فوق العاده داره برای غذاهای_عربی مثل گبولی مرغ و گوشت و ترشی)

✅میخک (برای بعضی دمنوش ها و چای کرک و غذاهای عربی )

✅جوز هندی (برای مرغ و سوسیس کالباس و همبرگر )

✅مرزه و ترخون خشک (برای مرغ شکم پر ، همچنین برای دلمه کدو )

✅غنچه گل محمدی و پودرش ( برای دمنوش و برای بعضی پلوها مثل لوبیا پلو)

✅فلفل عنابی ( برای غذاهایی که باید تند بشن مثل باقالی بازاری و برای ماست موسیر و ترشی)