اگر از آن د سته افرادی هستید که وقتی به رستوران می روید، همبرگر سفارش می د هید ولی به خاطر این که از سالم بودن گوشت آن مطمئن نیستید، خود تان د ر خانه درست کنید هم بسیار سالم تر است و هم سریع. کمتر از یک ساعت شما می توانید یک همبرگر خوشمزه بخورید.
- پودر نان باگت (یا پودر سوخاری) ۱/۳ پیمانه
- شیر ۲ ق س
- گوشت (چرخ کرد ه) ۵۰۰ گرم
- پیاز (رنده شده) ۱ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- جعفری ۲ ق س
- روغن زیتون مقداری
- فلفل قرمز ۱ عدد
- گوجه فرنگی (خرد شد ه) گوجه فرنگی ۱ پیمانه
- ریحان (خرد شده) ۱/۳ پیمانه
- قارچ (بزرگ) قارچ ۴ عدد
- سس مایونز ۴-۳ ق س
- فلفل پاپریکا ۲ /۱ ق چ
- گوجه فرنگی (حلقه شد ه) گوجه فرنگی ۲ عدد
- آبلیمو ۱-۲ ق س
- پیاز (حلقه ای خرد شده) پیاز ۱ عدد
- برگ کاهو مقداری
- نمک وفلفل به میزان لازم
- نان (همبرگری) چند عدد
طرز تهیه:
۱٫ در یک کاسه پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، جعفری خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده، با هم مخلوط کنید. بعدکاسه را به مدت ۱۰-۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
۲٫ در این میان فلفل قرمز را خوب ریز کنید، سپس آن را در یک کاسه مناسب بریزید. در یک کاسه کوچک گوجه فرنگی خرد شده را با پشت قاشق خوب له کنید، آب آن را گرفته و به فلفل اضافه کنید. ریحان خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا همراه با همبرگرها سرو کنید.
۳٫ در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را به صورت یک عدد همبرگر در آورده و آن را داخل روغن خوب سرخ کنید. هر تعداد که می شود همبرگرها را درست کنید. قارچ ها را هم بعد از شست و شو به صورت حلقه های بزرگ برش دهید، سپس آنها را هم کمی سرخ کنید. در یک کاسه سس مایونز، آب لیمو، فلفل پاپریکا و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.
۴٫ نان همبرگری ها را از وسط برش دهید. روی هر کدام مقداری برگ کاهو بریزید. همبرگرها را روی نان ها قرار داده و روی آنها را با حلقه های گوجه فرنگی، پیاز و قارچ بپوشانید. ساندویچ ها را با مخلوط سس مایونز و مخلوط گوجه و فلفل سرو کنید.