بانوان ایرانی : امروز طرز تهیه نان مغزدار پیچی را آموزش می دهیم . نانی که برای عصرانه و به همراه نسکافه میتوانید میل نمایید و یا به دلیل داشتن موادی مثل بادام، دارچین و کشمش یک صبحانه کامل محسوب می شود و می توانید برای صبحانه هم میل نمایید .

مواد لازم برای تهیه نان مغزدار پیچی :

مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۷۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد ۳۵۰ الی ۴۰۰ گرم

مواد میانی:

شکر ۳۰ گرم
بادام پودر شده یا گردو ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد یا گلاب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
کشمش به مقدار دلخواه

مواد رویه:

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
زعفران دم‌کرده ۱ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم

نان مغزدار

روش تهیه نان مغزدار پیچی :

۱٫ مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا اصطلاحا به عمل بیاید.

۲٫ تخم‌مرغ را با کره‌ای که به دمای محیط رسیده و بقیه شکر با مفتول بزنید. مایه خمیر عمل آمده را به تخم‌مرغ، کره و شکر اضافه کنید.

۳٫ در آخر آرد را بریزید و ورز دهید. دقت داشته باشید آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. در انتها کشمش را اضافه کنید. ۴۰ دقیقه خمیر را در جای نسبتا گرم بگذارید و روی ظرف خمیر را بپوشانید.

۴٫ بعد از استراحت خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. از مخلوط مواد میانی را روی یک قسمت بریزید و یک قسمت دیگر خمیر را روی آن قرار دهید. با وردنه کمی روی خمیر فشار دهید تا ۲ قسمت خمیر به هم بچسبند؛ سپس از خمیر نوارهای بلندی ببرید.

۵٫ این نوارها را پیچ بدهید و سپس نوار پیچ خورده را گرد بپیچید تا به شکل گل شود. گل‌های آماده شده را در سینی فر که کمی چرب کرده‌اید بگذارید و یک‌ ربع استراحت دهید. مواد رویه را مخلوط کنید و بعد از استراحت دوم همراه کنجد روی گل‌ها بزنید. برای پخت نان، آنها در فر با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی