اگر می خواهید در خانه نان لواش درست کنید ما طرز تهیه لواش خانگی را در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی به شما آموزش خواهیم داد و خواهید دید که کار سختی نیست :

مواد لازم برای پخت نان لواش خانگی :

شیر گرم یا آب گرم دو لیوان
روغن یک دوم فنجان
نمک به میزان لازم
شکر یک قاشق مربا خوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری ( سر صاف )
بادیون یا رازیانه یک قاشق غذاخوری ( سر صاف )
سیاه دانه یک قاشق مربا خوری
آرد به میزان لازم

نان-لواش

طرز پخت نان لواش خانگی :
تمام مواد به جز آرد را با هم مخلوط می کنیم و آرد را هم اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم نباید خمیر به حدی سفت شود که به زور جا به جا شود و روی خمیر را میپوشانیم و سپس به مدت یکساعت جای گرم مگذاریم تا خمیر استراحت کرده و پف کند .
حالا یک تابه از جنس ورشو رو برعکس میگذاریم روی گاز  و زیر آن را روشن می کنیم و کم می کنیم تا داغ شود .
حالا از خمیر به اندازه نارنگی جدا می کنیم می گذاریم تا چند دقیقه بمونه تا راحت تر باز بشه حالا با وردنه باز میکنیم تا نازک بشه و روی تابه می اندازیم تا بپزه و طرف دیگرشو برمیگردانیم همه رو به همین شکل آماده میکنیم هر قرص نان کمتر از دو دقیقه آماده میشود .
در نهایت روی نان ها آب میپاشیم و توی نایلون بسته میکنیم تا خشک نشود .
داشتن بادیون و سیاه دانه در این نان طعمش را بسیار خوشمزه تر خواهد کرد .