تخم مرغ نقش موثری در پخت غذای ما ایرانیها ایفا می کند یکی از لذیذترین غذاها خاگینه می باشد در مطلب آشپزی امروز طرز تهیه خاگینه با کدو سبز را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. درست کردن این نوع غذا بسیار آسان است و وقت کمی برای آن سپری خواهد شد.
مواد لازم:
کدو سبز بزرگ ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱ و ۱/۲ قاشق
زردچوبه ۱/۴ قاشق مرباخوری
شکر ۳ قاشق
زعفران ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
نمک به میزان کافی
طرز تهیه:
۱-کدوها را به خوبی شسته و پوست بکنید. آنها را در کاسه ای با دنده درشت رنده کرده.و تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدو رنده شده را به آن اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کرده تا مایع یکدست شود.
۲-یک تابه گرد حاضر کنید و درون آن روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار داده. زمانی که روغن به خوبی داغ شد، مایه کوکو را به آرامی داخل تابه ریخته و آن را پخش کنید و روی آن را با قاشق صاف کنید. حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد کنید و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید. در تابه را بگذارید.
۳-پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه هنگامی که یک طرف خاگینه خوب سرخ شد.برای اینکه طرف دیگر را راحتتر سرخ کنید، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید. سپس هر قسمت را برگردانید. در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان و سبزی میل کنید.
نکته:
برای تغییر رنگ خاگینه یا کوکو می توانید ۱/۲ قاشق رب گوجه فرنگی در مایه بریزید. اگر از کدو سبز تازه استفاده می کنید، می توانید آنها را خوب بشوئید و با پوست سبزشان رنده کنید.