در این بخش از آموزش آشپزی برای شما طرز تهیه غذذایی ایتالیایی به نام پولنتا را آموزش می دهیم . این غذای خوشمزه در کمتر از بیست دقیقه آماده می شود و اماده میل کردن شماست . با ما همراه باشید با طرز تهیه پولنتا :

پولنتا

مواد لازم:

گوجه فرنگی۱ پیمانه

شکر قهوه ای۱ قاشق سوپخوری

پولنتا۴/۳ فنجان

آرد۲/۱ فنجان

آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)۴/۱ فنجان

سینه مرغ بدون پوست و استخوان۴ تکه

اسفناج۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

 

در یک ماهی‌تابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.

 

در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در ۴ دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.