بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه کتلت ماهی و کتلت کدو با پنیر کبابی را قرار داده ایم و امروز طرز تهیه کتلت اسفناج را برای شما همراهان عزیز بانوان ایرانی قرار می دهیم .

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ برای پخت کتلت اسفناج :
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ: ۱ ﮐﯿﻠﻮ ﭘﺎﮎ ﻧﺸﺪﻩ ‏( ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ ﺗﺎ ۶۰۰ ﮔﺮﻡ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ‏)
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ : ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ
ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﻥ ﺧﺸﮏ: ۵ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ: ۵ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ‏( ﻣﻦ ﮔﻮﺩﺍ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻢ‏)
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ
ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺲ :
ﭘﯿﺎﺯ : ۱ ﺩﻭﻧﻪ ﺑﺰﺭﮒ
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: ۴ ﺗﺎ
ﺳﯿﺮ: ۳ ﺣﺒﻪ ‏( ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ‏)
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ

کوفته-اسفناج

ﻃﺮﺯ ﭘﺨﺖ کتلت اسفناج :
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﻦ ﻭ ﺧﺸﮏ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩیم ﻭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﺎ ﺁﺏ ﺑﻨﺪﺍﺯﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﭙﺰﻩ . . . .ﺑﻌﺪ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﻪ ﺭﯾﺨتیم ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﺧﻨﮏ شود . . . ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻨﮏ ﺷﺪ ، ﭘﻮﺩﺭ ﻧاﻥ ﺧﺸﮏ ‏( ﻣا ﺧﻮﺩﻡان ﻧاﻥ ﺑﺎﮔﺖ ﯾﺎ ﺗﺴﺖ ﺭﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯽ کنیم ﻭ ﻣﯽ کوبیم ﻭ ﺗﻮﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﻧﮕﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭیم) ﻭ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘیم . . .

ﮔﻔﺘیم ﮐﻪ ﻣا ﺗﺮﮐﯿﺐ ﭘﻨﯿﺮ ﮔﻮﺩﺍ ﻭ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﯾﺨﺘﻢ . . ﮔﻮﺩﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ . . .ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩه ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻫﻢ اضافه کرده و ﺍﺯ آن ﺗﻮﭘﮑﻬﺎﯾﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩه ﻭ ﺗﻮﯼ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﯾﺨﺘه ﻭ ﮐﻤﯽ ﺍﻃﺮﺍﻓﺶ ﺭﻭ ﺗﻔﺖ می دهیم ﻭ ﮐﻨﺎﺭ میگذاریم. ﺗﻮﯼ ﻫﻤاﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘه ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩه ﺑﺎ ﺯﺭﭼﻮﺑﻪ ﺗﺎ ﺳﺒﮏ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ
شود  . .ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ ﻫﻢ ﺭﯾﺨه ایم . . . .ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﻮﺵ میریزیم ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺯﺩه ﻭ در آنرا میگذاریم

ﮔﺬﺍﺷﺘیم ﺁﺭﻭﻡ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ چیده ﻭ ﺯﯾﺮ ﺭﻭ میکنیم ﺗﺎ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭ شود. . ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﺟﻮﺵ ﺑﺰﻧﻪ ﮐﻪ ﺳﺲ ﺁﺑﺶ ﺑﺮﻩ ﻭ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﻭﺍ
ﺑﺮﻩ
ﮔﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . . . ﺳﺲ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﻇﺮﻑ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺵ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ .
ﻣا ﮐﻤﯽ ﮔﺮﺩﻭ ﻫﻢ ﺭﻭی آن ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩه ﻭ ﺭﯾﺨﺘیم
ﺗﺎ ﮔﺮﻣﻪ ﺑﺎ ﻧاﻥ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﻞ نمایید .
ﺑﺎﻓﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺮﻣﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی