غذاهای محلی ایران زبانزد تمام نقاط این جهان پهناور است.غذاهای محلی در عین سادگی یکی از لذیذ ترین غذاها به شمار می آید.اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه میخواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقتتان را نمیگیرد اما مزه و طعمش بسیار خاطره انگیز و خوشمزه می باشد.
مواد لازم برای تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ۵۰۰ گرم
سیبزمینی پخته شده ۱ عدد
تخممرغ ۱ عدد
پیازداغ ۱ ق س
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ اسفناجها را بعد از شستن خرد کنید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید بخارپز شود.
۲٫ سیبزمینی پخته را رنده کنید.
۳٫ سپس در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سیبزمینی را به خوبی با هم مخلوط کنید.
۴٫ تخممرغ را هم اضافه کرده و خوب به هم زنید.
۵٫ نمک، فلفل و زردچوبه را هم به آن افزوده ، در ظرف را بگذارید.
۶٫ بعد از نیم ساعت اندازه یگ گردو از موادتان بردارید و در روغن سرخ کنید.
نکته ای در باره درست کردن سس :
برای درست کردن یک سس خوشمزه کافی است کمی اسفناج و پیازداغ را باهم مخلوط کرده و به عنوان یک سس عالی استفاده کنید.