بانـوان ایـرانی: آموزش درست کردن ترشی لبو و ترب
*مواد لازم ترشی برای ۱۶ نفر:
لبو بزرگ ۴ عدد
ترب سفید بزرگ ۲ عدد
سرکه سیب به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم
نمک ۴ قاشق چایخوری
آموزش تهیه ترشی لبو و ترب :
۱- در ابتدا لبو و ترب را خوب شسته و بعد پوست بگیرید. در مرحله بعد آن ها را بصورت نگینی خرد کنید. بعد از انجام دادن مراحل قبلی لبو و ترب را برای اینکه یک دست شوند داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید.
۲- در این مرحله یک لایه از موادی را که در مرحله اول تهیه کرده اید را داخل شیشه تمیزی بریزید و روی آن را مقداری مقداری نمک و ادویه ترشی بپاشید و باز هم مخلوط لبو ترب را اضاف کنید و به همین شکل تا آخر پیش بروید.
۳- در مرحله آخر سرکه سیب را روی مواد داخل شیشه بریزید تا کاملا سطح آن را بپوشاند. درب ظرف را محکم کنید تا هوا وارد آن نشود. حال ظرف را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ترشی شما آماده شود.
نکاتی مهم برای درست کردن ترشی لبو و ترب:
*اگر در خانه سرکه سیب موجود نبود می توانید از سرکه معمولی استفاده کنید ولی حتما یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.
*برای خوشمزه تر شدن ترشی میتوانید یک قاشق سس سویا به ترشی اضافه کنید.
*توجه داشته باشید بیش از اندازه سرکه نریزید مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد به خوبی مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید.
*در صورت تمایل مقداری سبزی معطر می توانید به ترشی اضافه کنید.