شامی از غذاهای حرفه ای من درآوردی همه ی مامان ها محسوب می شود. حتما نیازی نیست دستور خاصی را دنبال کنند. بنا به سلیقه خود موادی را ترکیب می کنند و از آن یک شامی فوق العاده در می آورند.
مواد لازم:
- گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
- جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ زده ۱ عدد
- سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
- آب غوره ۱/۲ پیمانه
- زعفران سائیده
- روغن
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱-در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
۲-در یک تابه در دار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
۳-مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.