یکی از مرکبات پر خاصیت و مفید لیمو است که خاصیت های درمانی زیادی هم دارد . درصد بالای ویتامین ث، ویتامین های گروه ب و ویتامین آ، از جمله ویتامین های لیمو و پتاسیم، منگنز، منیزیم و … را از املاح معدنی مفید لیمو میتوان نام برد.
نگهداری لیمو و به عبارتی تازه و آبدار نگه داشتن لیمو از نکات حائز اهمیت و مهم است. یعنی لیمو خشک نشود و آب خود را از دست ندهد .
برخلاف دیگر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، پیاز و حتی سیب زمینی که مردم ترجیح می دهند آن را در یخچال نگه داشته و ارزش غذایی آن را حفظ کنند.نگهداری لیمو معمولا در یخچال انجام نمی شود. اما در دمای اتاق هم لیمو به سرعت خواص خود را از دست می دهد چرا که ویتامین C به نور و گرما حساس است. اگر به دنبال یک راه خوب برای نگه داشتن لیمو هستید نه رها کردن آن در یخچال ایده خوبی است و نه نگه داشتن آن در دمای اتاق.
بهترین کار این است که لیمو را در یک کیسه پلاستیکی در یخچال یا فریزر نگه داری کنید. کیسه های فریزر می تواند خواص لیمو را برای مدت بیشتری حفظ کنند. با قرار دادن لیمو در یخچال تنها روند تنفسی و خشک شدن آن را به تاخیر می اندازید ولی نگه داری آن در داخل فریزر می تواند این مدت را برای مدت بیشتری طولانی کند.
به علاوه توصیه می شود که لیمو را در یک جای تاریک و بدون نور نگه دارید چرا که نور می تواند خواص لیمو را از بین ببرد.