بانوان ایرانی : امروز در بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی را آموزش خواهیم داد .

مواد لازم خورشت خلال کرمانشاهی :

▪️ گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
▪️ بادام خلال شده:۱۰۰ گرم
▪️ پیاز:۱ عدد متوسط،
▪️ لیمو عمانی :به مقدار دلخواه،
▪️ زرشک سیاه:۱/۳ فنخان،
▪️ زعفران و نمک : به میزان دلخواه،
▪️ رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق

خورشت-خلال-کرمانشاهی

 

● طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی :

گوشت را به قطعات ریز خرد میکنیم . خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم .
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند .
یک ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی را نیز اضافه میکنیم .
این خورشت بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود و طرفداران زیادی دارد . امیدواریم شما هم این غذا را درست کنیم و در کنار خانواده نوش جان بفرمایید .

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی