علاقه کودکان به غذاهای فست فودی در این دوره زمانه زیاد شده و از طرفی به کیفیت پایین غذاهای فست فودی واقف هستیم . ولی شما خانم خانه میتوانید با کمی وقت گذاشتن این نوع مواد خوراکی را در خانه خودتان تهیه کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید و بسیار هم خوشمزه تر از فست فودهای بیرون خواهد بود . در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه کالباس خانگی را برای شما آموزش میدهیم :
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی :
سینه مرغ: دو عدد
سیر: یک بوته کوچک
زرده تخممرغ: دو عدد
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد
قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط
روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه کالباس خانگی
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر ۱۰ سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت ۵ /۱ ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید