در این کلاس آموزش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه شامی بابلی را آموزش خواهیم داد . با ما همراه باشید :
مواد لازم :
سبزی معطر چرخ شده : ۱۵۰ گرم
گوشت مغز ران : هر کدام ۵۰۰ گرم
لپه : ۲۵۰ گرم
پیاز : دو عدد
تخممرغ : چهار تا پنج عدد
آب زعفران : یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن : به میزان لازم
سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)
طرز تهیه شامی بابلی :
ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری که آبی از آن نماند.گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.