طرز تهیه حلوی زعفرانی را در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد . حلوایی خوشمزه و ساده درست کرد .
مواد لازم برای تهیه حلوای زعفرانی :
آرد نان سنگک……….۱ لیوان
شکر ………۳/۴ لیوان
آب……………۱ لیوان
گلاب…………۱/۴ لیوان
روغن مایع و کره…………حدود ۳/۴ لیوان
هل و زعفران ………..به مقدار کافی
( نسبت مواد در تهیه این حلوا بسیار مهم است حالا شما خواستید مواد رو چند برابر کنید)
آب و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود(ما دانه های هل رو سوراخ می کنیم و از ابتدا درون آب می اندازیم) همین که چندتا جوش زد کافیست ؛ نیازی نیست غلیظ شود ؛ زعفران حل شده در کمی آب رو هم اضافه کنید؛ گلاب رو اضافه کنید و بلافاصله بعد از اینکه اولین جوش رو زد؛ خاموشش کنید
آرد و روغن و کره همه رو باهم می ریزم توی ظرف و تفت میدهیم( واقعا مقدار روغن استاندارد نیست ؛ بسته به نوع آرد ممکن است کمتر یا بیشتر نیاز داشته باشد؛ ما معمولا چشمی کار می کنیم و اگر نیاز باشد باز هم روغن اضافه می کنیم که معمولا نیازی نیست)
آنقدر تفت میدهیم تا به رنگ دلخواه برسیم( البته با حرارت متوسط رو به پایین)
وقتی به رنگ مورد نظر رسیدید؛ ظرف رو از روی حرارت برداشته و بلافاصله شهد رو اضافه کنید( شهد رو از صافی ردکنید تا دانه های هل وارد حلوانشه) شهد رو کم کم اضافه کنید؛ مراقب باشید چون بخار زیادی تولید می کنه و ممکن است بهتون آسیب بزنه(ما همیشه از قابلمه با ارتفاع بلند استفاده می کنیم) مرتب حلواتون رو هم بزنید تا تمام شهد جذب حلوا بشه
معمولا غلظتش مناسب است ولی اگر احساس کردید شل شده؛ چند ثانیه؛ فقط چند ثانیه روی حرارت قرار بدبد و مرتب و سریع هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد
می بینید که حلوا جمع میشود و می توانید توی قابلمه از این طرف به اون طرف حرکتش بدهید و تالاپ و تولوپ حلوایتان رو بشنوید.
می توانید حلوا را توی ظرف بریزید و هر تزیینی که دوست دارید انجام بدهید .
این بار ما نان میکادو رو گرد برش زدیم و یک رینگ با اندازه متناسب روی هر نان برش خورده قرار دادیم و کمی حلوا ریختم و با پشت قاشق صاف کردیم و رینگ رو خارج کردیم با پودر نارگیل و خلال پسته و شکلات و… تزیین کردیم .