بـانوان ایـرانی: کوفته مرغ پنیری جزء غذاهای سنتی است که به شکل مدرن طبخ داده میشود.
.
.
♣ مواد لازم برای کوفته مرغ پنیری به تعداد ۴ نفر:
.
♣ آموزش پخت کوفته مرغ پنیری:
در مرحله اول در یک کاسه مرغی را که از قبل چرخ کرده ایم را را با پنیر پارمسان ، تخم مرغ ، پودر سوخاری ، نعنا ، پودر آویشن ، نمک ، پودر سیر و فلفل مخلوط کنیم. سپس آن را با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر کوفته آماده شود.
در مرحله دوم مقداری از خمیر را برمی داریم و با دست آن را گرد می کنیم. سپس یک تکه از پنیر موزارلا را داخل کوفته قرار می دهیم و آن را با مواد کوفته می پوشانیم.
در مرحله سوم فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. حال کوفته ها را داخل آن کمی سرخ می کنیم تا رنگشان کمی تغییر کند.
در مرحله آخر سینی فر را با روغن زیتون کمی چرب می کنیم و کوفته های سرخ شده را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم. سپس سس گوجه را داخل قابلمه می ریزیم و آن را روی حرارت کم قرار می دهیم تا به آرامی گرم شود. حال سس گرم را به همراه ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی