طرز تهیه پای همبرگری با سس مخصوص قارچ

بـانوان ایـرانی: پای همبرگری با سس مخصوص قارچ غذایی سریع و مناسب برای افطار در ماه رمضان است.

.

مواد لازم برای درست کردن پای همبرگری : تعداد برای ۴ نفر

طرز تهیه پای همبرگری با سس مخصوص قارچ

 

مواد لازم برای برای درست کردن سس قارچ:

طرز تهیه پای همبرگری با سس مخصوص قارچ

 

آموزش تهیه پای همبرگری با سس مخصوص قارچ:
در یک تابه به دلخواه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. سیر و پیاز را داخل تابه تفت دهید. در مرحله دوم بعد از ۳-۲ دقیقه گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در مرحله سوم نمک و فلفل را هم بریزید.در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه و همواه تفت دهید تا سرخ شود.
آموزش تهیه سس قارچ:

در تابه ای کوچکتر کره را بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. وقتی کره کاملا آب شد آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در این مرحله شیر را به آرامی روی آرد بریزید و به هم بزدنید . حالا ادویه جاتی نظیر نمک و فلفل ،نعنا، رزماری را اضافه کنید. در آخرین مرحله قارچ هایی را که از قبل ریز خرد کرده اید را داخل تابه بریزید. بعد از کمی غلیظ شدن حرارت را خاموش کنید.

*سیب زمینی ها را به صورت حلقه های باریک و هویج را بعد از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید.

*فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

*یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کنید. ظرف را کمی چرب کنید. حالا مخلوط گوشتی را که آماده کرده بودید را داخل ظرف بریزید و آن را خوب پهن کنید. نخودفرنگی و هویج خرد شده را روی گوشت بریزید. حالا سیب زمینی های حلقه شده را روی مواد بچینید. در مرحله آخر سس قارچ را به آرامی روی مواد بریزید.

*توجه داشته باشید ظرف را حدود ۴۵-۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی هایتان کاملا مغز پخت شوند.

*حال آن را از فر درآورده و به دلخواه با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.