شله زرد از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که در ایام خاصی مصرف زیادی دارد . در ماه مبارک رمضان نیز بسیاری از بانوان ایرانی برای سفره های افطار خود شله زرد تهیه میکنند و نوش جان میفرمایند :
مواد لازم  :
برنج ۱ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
اب ۵ تا ۶ پیمانه
گلاب ۱ /۲پیمانه
عرق هل ۱ ق غ
زعفران به مقدار لازم
بادام خلال شده به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
دارچین

شله-زرد

طرز تهیه  :

ابتدا برنج را نم کرده سپس داخل قابلمه بریزید وبا مقدار مناسبی آب که میتواند ۵ پیمانه آب باشد بپزید همراه با برنج کره را هم به آن اضافه کنید مقدار آب بستگی به برنج دارد پس سماورتان رو روشن کنید که آبجوش دم دستتان باشد باید برنج خیلی خوب بپزه طوری که تقریبا له بشه بعد از پخت برنج شکر رو بهش اضافه کنید حواستون باشه که برنج رو باید مدام هم بزنید وروی شعله ملایم نه زیاد ونه کم بزارید وهراز چند گاهی همش بزنید بعد از اضافه کردن شکر میتونید زعفران دم کرده وکره را به آن اضافه کنید اگر می خواهید از خلال بادام داخل آن هم استفاده کنید بهتره بادام رو با برنج بپزید در نهایت وقتی شله زرد خوب جا افتاد وقت اضافه کردن هل یا عرق هل وگلابه بعد ازاینکه چند قل زد شله زرد حاضره اونرو تو ظرف بکشید وبعد از خنک شدن روش رو با دارچین تزیین کنید

چند نکته :
برنج شله زرد رو با نمک نم نکنید
میتونید خلال بادام را حذف کنید
در تزیین معمولا از خلال پسته و دارچین استفاده میشود
اگر شکر را زود اضافه کنید برنج پخته نمی شود
شله زرد معمولا سرد سرو میشه .