بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی و سوپ قارچ مجارستانی و سوپ لوبیا چشم بلبلی را قرار داده ایم . امروز نیز قصد آموزش سوپ سیب زمینی با ژامبون را برای شما کدبانوهای ایرانی را داریم .

 

مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی با ژامبون :

فلفل بـه میزان لازم

نمک بـه میزان لازم

کره به میزان لازم

ژامبون مرغ ۲۰۰گرم

پنیر چدار ۱فنجان

خامه ۱ونیم فنجان
آرد سیب زمینی ۲قاشق سوپ خوری
شیر ۳پیمانه
سیب زمینی (بزرگ) ۵عدد

سوپ-سیب-زمینی

طرز تـهیه سوپ سیب زمینی با ژامبون :

ابتـدا سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست گرفته و داخل میکسر ریخته یا با گوشتکوب بکوبید.ظرفی گود را روی حرارت قرار داده و آرد را درون آن کمی تفت داده و بعد شیر را کم کم اضافه کـنید تا کاملا مخلوط شده و یکنواخت شوند . حرارت را کم کنید تا کمی بجوشند و غلیظ شوند.پس از ۱۰تا۱۵دقیقه سیب زمینـی را اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.یک ربع زمان دهید تا مواد طعم دار شوند و بعد آن را از روی حرارت برداشته و پنیر چدار را رنده کرده و به همراه خامه به مواد اضافه کنید.ژامبون ها را ریز کرده و با مقداری کره تفت دهید . بعد از کشیدن غذا آن را روی سوپ بریزید و با سایر سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
۱)در صورت تمایل به ژامبون ها رب گوجه فرنگی یا زعفران اضافه کنید.
۲)هرچه میزان پنیر این سوپ بیشتر باشد خوشـمزه تر خواهد شد.
۳)در صورت تمایل به جای ژامبون از مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.
۴)اگر دوسـت دارید میزان شیر و خامه سوپ را بیشتر کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی