طرز تهیه سس سالاد خانگی

بانوان‌ایرانی: تهیه سس سالاد خانگی بدون چربی های اشباع

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

طرز تهیه سس سالاد خانگی

آموزش درست کردن سس سالاد با سبزیجات معطر:

در مرحله اول نمک و فلفل را در سرکه یا آبلیمو حل کنید. سپس ماست و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.می توانید برای معطر شدن بیشتر سس از پودر شده گیاه آویشن هم استفاده کنید.

*کالری سس با سبزی معطر در هر ۱۰۰ گرم سس سالاد، ۴۵۰‌تا‌۳۶۰ کالری انرژی وجود دارد.

*سس مایونز را حتما در یخچال نگهداری کنید چون وقتی در خارج از یخچال می ماند نوعی باکتری در آن شروع به رشد می کند و باعث بدطعم شدن ، مسمومیت و بدبویی سس می شود.

.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی