بانوانایرانی: تهیه سس سالاد خانگی بدون چربی های اشباع
مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
آموزش درست کردن سس سالاد با سبزیجات معطر:
در مرحله اول نمک و فلفل را در سرکه یا آبلیمو حل کنید. سپس ماست و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.می توانید برای معطر شدن بیشتر سس از پودر شده گیاه آویشن هم استفاده کنید.
*کالری سس با سبزی معطر در هر ۱۰۰ گرم سس سالاد، ۴۵۰تا۳۶۰ کالری انرژی وجود دارد.
*سس مایونز را حتما در یخچال نگهداری کنید چون وقتی در خارج از یخچال می ماند نوعی باکتری در آن شروع به رشد می کند و باعث بدطعم شدن ، مسمومیت و بدبویی سس می شود.
.
گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی