بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه سالاد آلمانی را به شما اموزش داده بودیم و در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه سالاد تبوله را برای شما آموزش می دهیم .

سالاد-تبوله

مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله :
بلغور گندم ۱ پیمانه
خیار دو عدد متوسط
گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی
جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه
نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه
سیر یک حبه
پیازچه ۲ عدد ساتوری شده
لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تبوله
طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله :
بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم. اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم. پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.

برای سس هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم. به همین سادگی این سالاد خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی