بانوان ایرانی : رول بادمجان و اسپاگتی ، یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه است و ظاهر بسیار زیبایی هم دارد که می تواند برای تزئین سفره های شما هم مناسب باشد . همچنین قبلا از خواص بادمجان نوشته ایم که میتوانید این مورد را هم مطالعه کنید . با ما همراه باشید با این آموزش:
مواد لازم برای درست کردن ۸ – ۱۰ عدد رول بادمجان و اسپاگتی

بادمجان متوسط : ٣ عدد
اسپاگتى :١ بسته ۵٠٠ گرمى
رب گوجه فرنگى : ٣ قاشق غذاخورى
سس گوجه فرنگى : ١ قاشق غذاخورى
لیمو ترش تازه : ١ عدد
پیاز متوسط : ٢ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: کمى
پنیر پیتزا : ١ پیمانه
فلفل دلمه اى رنگى نگینى :براى تزیین

%d8%b1%d9%88%d9%84-%d8%a8%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%86-%d9%88-%d8%a7%d8%b3%d9%be%d8%a7%da%af%d8%aa%db%8c

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :

ابتدا بادمجان ها را با پوست شسته و برش هاى نازک زده و در روغن کم سرخ مى کنیم.
براى تهیه ى سس اسپاگتى، پیاز ها را نگینى کرده، تفت مى دهیم تا طلایى شود، نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه مى کنیم
رب گوجه و سس رانیز اضافه مى کنیم تا جایی که رب کمى سبک شود، سپس آبلیمو را اضافه مى کنیم و زیر آنرا خاموش مى کنیم.
اسپاگتى ها را با کمى نمک و روغن مى پزیم، سپس ان ها راابکش کرده، با سس مخلوط مى کنیم.
یک ورقه از بادمجان را باز مى کنیم، یک دسته از اسپاگتى را وسط بادمجان گذاشته آن را رول مى کنیم و روى بادمجان ها را کمى پنیر پیتزا و فلفل دلمه اى رنگى مى ریزیم.
رول ها را در ظرفى چیده، براى چند دقیقه داخل فر مى گذاریم، با شعله ى گریل(بالا) تنها به اندازه اى که پنیر ها اب و روى آن کمى طلایى شود.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی