بـانوان ایـرانی: خورش فسنجان جزء یکی از خوشمزه ترین خورش ها محسوب می شود.
♣ مواد لازم برای پخت خورش فسنجان پر به تعداد ۹ نفر:
♣ آموزش پخت خورش فسنجان:
در مرحله اول مرغ را خوب می پزیم . سپس پیاز را رنده کرده و با روغن سرخ می کنیم. حال گردو را کوبیده و با پیاز می جوشانیم .
در مرحله دوم رب انار ، نمک و زعفران را با پیاز و گردو به مرغ پخته شده اضافه می کنیم و شعله را بسیار کم می کنیم. در صورت تمایل می توانید ۲ قاشق مربا خوری شکر به رب انار اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.
.
*برای اینکه خورشتتان خوش رنگ و زیبا شود می توانید یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
*در صورتی که گوشت مرغتان زودتر بخت می توانید مرغ را از خورش خارج کنید تا با شعله کم کاملاً بپزد و جا بیفتد.با این کار خورش شما خوشمزه خواهد شد.
* اگر خواستید این خورش را با ماهی تهیه کنید، کافیست همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید، فقط ماهی را بصورت قطعه ای ببرید و سپس سرخ کنید و در مایه قرار دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد .
*در صورتی که به جای مرغ ،گوشت چرخ کرده خواستید مصرف کنید، باید آن را با پیاز رنده شده مخلوط کرده و به شکل کوفته ریزه در بیاورید. سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید.
.
گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی