در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه حلوای خوشمزه ای را برای شما قرار داده ایم . امیدواریم حلوا آلبالو آموزش داده شده و خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده تان نوش جان فرمایید .
مواد لازم برای تهیه حلوا آلبالو :
آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم آرد سنگک ۴۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
مارگارین ۲۲۵ گرم
روغن مایع۸۰ میلی لیتر
آلبالو بدون هسته۳۰۰ گرم
جوهرلیمو۱ قاشق چای خوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو۲۰۰ میلی لیتر
روش تهیه حلوا آلبالو :
ابتدا آرد سنگک با شعله ملایم آنقدر تفت میدهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمهای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای که میخواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک میکنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم میزنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین میکنیم.
قبلا نیز طرز تهیه حلوای زعفرانی را آموزش داده بودیم .