در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه ته چین قارچ مرغ را برای شما قرار داده ایم . ته چینی خوشمزه که امیدواریم با درست کردن آن در کنار خانواده نوش جان بفرمایید .

مواد لازم برای تهیه ته چین قارچ مرغ :
برنج ۴ پیمانه
ماست یک لیوان
زعفران یک قاشق چای‌خوری
زرشک یک قاشق غذاخوری
مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان

ته-چین-قارچ-مرغ

طرز تهیه ته چین قارچ مرغ :
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار داده و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم نمایید .

در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط نمایید . زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ته چین شما آماده است.