مواد لازم:
تخم مرغ: ۶ عدد
فلفل دلمه ایی رنگی: متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
ژامبون: دو ورق
پنیر موزارلا: ۱۰۰ گرم
پنیر چدار: ۱۰۰ گرم
۱) ۶ عدد تخم مرغ را رون یک نایلون زیپ کیپ بشکنید ، در زیپ کیپ را ببندید و با تکان دادن نایلون، تخم مرغ ها را حالت هم زده و یک دست کنید
۲) یک عدد پیاز متوسط و یک فلفل دلمه ایی متوسط را به صورت ریز و نگینی خرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید
۳) دو ورق ژامبون را به صورت خلال کوچک خرد کرده و به ترکیبات اضافه کنید
۴) ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا و ۱۰۰ گرم پنیر چدار هم به ترکیبات اضافه کنید
۵) زیپ کیپ را ببندید و نایلون را خوب تکان بدهید تا ترکیبات داخل آن به صورت کامل یک دست بشود
۶) سپس نایلون را به مدت ده دقیقه درون آب جوش قرار دهید
۷) بعد از ده دقیقه نایلون را از آب جوش بیرون آورده و محتویات آن را که فرم ساندویچ به خود گرفته بیرون بیاورید برش بزنید و با سس گوجه نوش جان کنید