در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه کیک ژله ای را برای شما آموزش می دهیم .

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای تهیه کیک ژله ای  برای ۵ نفر :
خامه (زده شده) به میزان لازم
پودر ژله ۱ بسته
آب (۱ لیوان داغ و نصف لیوان سرد) ۱ و نیم لیوان
پودر کیک آماده ۱ بسته

طرز تهیه کیک ژله ای :
اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید(معمولا با تخم مرغ، شیر و کمی روغن باید مخلوط بشن) بعد یه قالب دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید.
مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید کیک داخل فر بپزه(حدودا ۳۰تا۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد).
کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه(اگر سرد نشه با اضافه کردن ژله خمیر میشه)
پودر ژله رو با ۱لیوان ابجوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرو یا روی گاز کامل هم بزنید تا دونه های ژله حل بشن.
بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبنده.
روی سطح کیک رو با چاپستیک(قاشق چینی)یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن.ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه تا ۲سوم کیک کافیه.
حالا ژله رو روی کیک بریزید.
کیک رو بذارید داخل یخچال و یه شب تا صبح یا ۷ ساعت وقت بدید ببنده.
کیک رو خارج کنید و روش خامه فرم گرفته بریزید و بعد برش بزنید.

نکات:
۱)میشه داخل حفره ها انواع مواد مثل کاکائو، پودینگ، کاستارد، شیر عسلی غلیظ، بستنی و خلاصه هرچی دوست دارید بریزید.
۲)اگر دلتون خواست از چند نوع ژله استفاده کنید(برای این کار اول جند حفره ایجاد کنید به صورت نامنظم بعد ژله رو دقیق با سرنگ بریزید داخل همون حفره ها بعد دوباره چند تا حفره و یه رنگ دیگه ژله و همین طور تا انتها و رنگهای دلخواه خودتون)
۳)میتونید به جای ژله از ترکیب آب کمپوت یا آب مربا به همراه پودر ژلاتین استفاده کنید.
نوش جان