قبلا طرز تهیه انواع کیک مانند کیک اسفنجی – کیک ماست و کیک ماکارونی را برای شما آموزش داده ایم و اینبار طرز تهیه کیک توت فرنگی , کیکی خوشمزه را برای شما قرار داده ایم :
اطلاعات کلی در مورد کیک توت فرنگی :
تعداد: ۲۴ تکه
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت
مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی :
سه چهارم پیمانه کره آب شده
سه چهارم پیمانه کره بادام زمینی
یک پیمانه شکر قهوه ای
نصف پیمانه شکر درشت
دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۲ عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
۲ ¼ پیمانه آردسفید
نصف پیمانه مربای توت فرنگی
۴ پیمانه توت فرنگی تازه دو نصف یا چهار قاچ شده
طرز تهیه کیک توت فرنگی :
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید به طوری که فویل از کناره ها بیرون بزند.
۲. در قابلمه کوچک، کره و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ ثانیه حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و شکرها، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید تا حل شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و آنها تا زمانی که مخلوط شوند هم بزنید. آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید.
۳. خمیر به دست آمده را داخل سینی فر پهن کنید. آن را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا سطح روی خمیر کاملا قهوه ای شود.
۴. اجازه دهید کیک خنک شود. پی از خنک شدن، مربا را روی سطح آن پهن کنید و تکه های توت فرنگی تازه را روی مربا بگذارید. آن را به مدت ۶ ساعت داخل یخچال خنک کنید.
———————————–
همچنین اگر در درست کردن کیک خانگی همیشه مشکل دارید و کیک های شما آنطور که باید نمی شود و مشکل دارد این مطلب را مطالع نمایید .