امروز در بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه باسلق خانگی را آموزش می دهیم تا شما کد بانوی عزیز درست کنید و با خانواده دهان خود را شیرین کنید و نوش جان بفرمایید :

مواد لازم برای تهیه باسلق :

نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
آب: دو و نیم پیمانه
جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
مغر پسته: به مقدار لازم

باسلق

طرز تهیه باسلق :

۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

نکته مهم :

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.