در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی آموزش مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت را قرار داده ایم :
مواد لازم برای تهیه این مینی پیتزا :
آرد یک پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم
موزارلا رنده شده یک پیمانه
گوجه فرنگی یک عدد بزرگ
نکات:
۱- قالب های کاپ کیک استاندارد معمولاً ۶ تایی یا ۱۲ تایی هستند. اگر میخواهید ۶ پیتزا را در قالب های ۱۲ تایی درست کنید، بین آن ها فضای خالی بگذارید. قالب های نچسب راحت تر هستند اما لزوماً مورد نیاز نیستند. قالب های نازک معمولاً موجب سوختن می شوند.
۲- برای چرب کردن قالب ها از روغن زیتون ارگانیک استفاده کنید ، محصولات ارگانیک سلامت غذایی بیشتری دارند.
طرز تهیه این مینی پیتزا :
ابتدا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. قالب شش تایی کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید. روی یک سطحی که آردپاشی شده است، هر خمیر را با وردنه به دایره هایی با دور ۱۵ سانتی متر تبدیل کنید. هر خمیر را داخل قالب فشار دهید تا به ته و اطراف قالب بچسبد. روی آن نمک و فلفل بپاشید.
سپس روی هر قالب ۱ قاشق چایخوری پنیر و ۱ قایق چایخوری گوجه فرنگی (تکه شده) بریزید. در این مرحله می توانید هر مادۀ غذایی دلخواهتان را اضافه کنید و سپس روی آن دوباره پنیر و گوجه را اضافه کنید. قالب ها را حدود ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا پیتزاها طلایی و ترد شوند. بعد از بیرون آوردن از فر، ۲ دقیقه صبر کنید سپس پیتزاها را از قالب جدا کنید.