سوالات زیادی از کارشناسان تغذیه بانوان ایرانی در مورد رفع تشنگی و غلبه بر تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان ارسال شده بود که کارشناسان سایت در این باره توضیحاتی داده اند :
از جمله مواد غذایی مناسب برای جلوگیری از تشنگی شدید در ایام روزهداری می توان به مصرف شیر گرم و فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار اشاره کرد .
استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزهدار میشود.
همچنین مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه، شیر کم چربی، دوغ بدون نمک در فاصله پس از افطار تا هنگام خوابیدن کمک میکند که تعادل آب و الکترولیتهای بدن شما در هنگام روزهداری خفط شود.
توصیه میشود در وعده سحری مقدار مناسبی سبزیهای مختلف مصرف شود.
همپنین در پایان باید یاد آور شویم که سبزیها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب علاوه بر تامین ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری میکنند.