بسیاری از ما هم کباب کوبیده درست می کنیم ولی اکثرا کوبیده های خانگی آنطور که باید نمی شوند و خانم ها از این مورد ناراحتند . با تکنیک ها و فوت های کوزه گری که در زیر بیان می شود کباب کوبیده های شما هم از نظر ظاهر و هم از نظر طعم بی نظیر خواهند شد .

%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d9%88%d8%a8%db%8c%d8%af%d9%87

-گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم و نه زیاد باشد . اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.

-از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( ۴ یا ۵ بار ) – بعدش باید گوشت رو حسابی ورز بدید تا حالت چسبندگی پیداکند . این ها از مهم ترین عوامل هستند.

-نمک را موقع چرخ کردن گوشت باید بهش اضافه کرد. این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیره.

-بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدید.

-آنقدر ورز بدید تا دستتون سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

– گوشت را به مدت سه ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند  و روی آن یک دستمال بندازین.

-بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

-برای یک کیلو گوشت ، ۳ عدد پیاز رنده شده کافیست .

-در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگه احیاناً دیدید که کباب شما داره میریزه، کمی پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدید.

-بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نخواهد شد . چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.

-روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشه. این در مزه کباب کوبیده خیلی موثر است.

-تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

-پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود .

-می تونید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می شود.

-اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید