نخود پلو ترکیه یکی از غذاهای معروف این کشور می باشد که در ترکیه محبوببت بسیاری دارد، این غذای خوشمزه در اصل با مرغ ریش ریش شده طبخ می شود ولی نخود پلو را با گوشت خورشتی یا چرخ کرده و یا ساده نیز می توان تهیه کنید،
پس با ما همراه باشید تا امروز یکی از خوشمزه ترین غذا های ترکی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم :
نخود ۱/۵ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و برگ بو مقدار لازم
مرحله اول : پخت مرغ
ابتدا مرغ را با پیاز و برگ بو فلفل سیاه و نمک داخل قابلمه ریخته و مقداری رو آن آب می ریزیم و روی حرارت گذاشته تا مرغ پخته شود سپس مرغ را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم : پخت نخود
سعی کنید برای تهیه این پلو خوشمزه نخود را شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.
نخود را که از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض کردیم داخل قابلمه می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود .
مرحله سوم : دم گذاشتن برنج
برنج را با مقداری آب و نمک از قبل خیس کنید روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد در همین حین نخود ها را به برنج اضافه و مخلوط می کنیم سپس آبکش کرده و ته قابلمه کره ریخته و ته دیگ مورد نظر می گذاریم و نخود پلو را بمدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم می گذاریم سپس در ظرف سرو کشیده و کنارش مرغ ها ریش ریش شده را اضافه می کنیم .
نکاتی برای پخت نخود پلو ترکیه :
- وقتی برنج در حال جوشیدن است مقداری آب مرغ را داخلش ریخته زیرا مزه و عطر بی نظیری به این غذا می دهد.
- اگر زمان کافی برای خیس کردن برنج نداشتید آن را با آب گرم خیس کنید.
- نخود پلو را می توانید به صورت کته نیز تهیه کنید.
- در آخر مقداری فلفل سیاه روی غذا بپاشید.
سایر آموزشهای آشپزی را هم از این لینک ببینید .