بانوان ایرانی : در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه مرغ سرخ کرده به روش برزیلی را برای شما همراهان سایت آموزش خواهیم داشت :

مواد لازم برای مرغ سرخ کرده با این روش :

• ۱ قاشق چایخوری زیره

• ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• نیم قاشق چایخوری فلفل کاین

•یک سوم فنجان سس سویا

• ربع فنجان شیر نارگیل

• ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد

• ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان

• ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط

• ۱ عدد فلفل چیلی قرمز

• ۲ عدد فلفل هالپانو

• ۱ فنجان آناناس

• ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده

• ۲ حبه سیر، له یا رنده شده

• ۱ فنجان لوبیا سیاه کنسروی

• ربع فنجان جعفری یا گشنیز تازه، خرد شده

%d9%85%d8%b1%d8%ba

دستور تهیه مرغ سرخ کرده به روش برزیلی :

۱٫ در کاسه کوچکی زیره، فلفل و کاین را مخلوط کنید. در کاسه متوسطی سس سویا، شیر نارگیل و رب گوجه را مخلوط کنید.

۲٫ مرغ را خرد کنید و با کمی سس سویا مخلوط کنید.

۳٫ ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

۴٫ ماهیتابه را دوباره روی شعله زیاد بگذارید و یک قاشق دیگر روغن کنجد بریزید و فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل چیلی و فلفل هالپانو را اضافه کنید. حدود ۳ تا ۴ دقیقه آنها را سرخ کنید و بعد آناناس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. بگذارید این سبزیجات ۳ دقیقه دیگر بپزند تا آناناس شروع به کاراملی شدن کند.

۵٫ حالا ادویه ها را روی سبزیجات بریزید و یک دقیقه حرارت دهید. مخلوط سس سویا را اضافه کنید و مرغ را دوباره در ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید. به سرخ کردن ادامه دهید تا آب آن کاهش یابد. پس از سه دقیقه لوبیا سیاه کنسروی را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. جعفری یا گشنیز خرد شده را اضافه کنید. می توانید مرغ سرخ شده را با پلو سرو کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی