علاقه کودکان به غذاهای فست فودی در این دوره زمانه زیاد شده و از طرفی به کیفیت پایین غذاهای فست فودی واقف هستیم . ولی شما خانم خانه میتوانید با کمی وقت گذاشتن این نوع مواد خوراکی را در خانه خودتان تهیه کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید و بسیار هم خوشمزه تر از فست فودهای بیرون خواهد بود . در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه کالباس خانگی را برای شما آموزش میدهیم :

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی :

سینه مرغ: دو عدد

سیر: یک بوته کوچک

زرده تخم‌مرغ: دو عدد

آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

نمک: به میزان لازم

پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری

پودر هل: یک قاشق چایخوری

هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد

قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط

روغن مایع: سه قاشق غذاخوری

%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c

طرز تهیه کالباس خانگی

گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر ۱۰ سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت ۵‌ /‌۱ ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید