بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه کیک توت فرنگی را آموزش داده بودیم و در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه کیک پرتقال را آموزش خواهیم داد . با ما همراه باشید :

مواد لازم برای درست کرد کیک پرتقال :

آرد ۲۰۰گرم
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری
کره ۲۰۰گرم
شکر ۲۰۰گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب پرتقال یک دوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده ۲قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تزئین روی کیک:

خامه غلیظ یک و نیم پیمانه
خاک قند یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین ۱۵۰گرم
کره ۵۰گرم
وانیل کمی

%da%a9%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84

طرز تهیه کیک پرتقال :

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی