مواد لازم:
شکلات سفید خرد شده : ۱۲۰گرم
آرد : ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ : سه عدد
کرم نرم شده : ۱۲۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
شیر : ۱۲۰ میلی لیتر
نمک : یک هشتم قاشق مربا خوری
پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم
عسل و پودر نارگیل به میزان لازم
ابتدا شکلات سفید را داخل کاسه ای ریخته ,روی حرارت آب قرار میدهیم تا ذوب شود و از حرارت بیافتد.سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای الک میکنیم.زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سپس کره و شکر و وانیل را به مدت یک دقیقه میزنیم.حال نوبت آن است که زرده ها را یکی یکی اضافه کرده و وقتی با هم مخلوط شدند شکلات مخلوط آرد و شیر را به طناوب به مواد اضافه کرده و با درجه پایین همزن برقی به مدت یک دقیقه دیگر میزنیم.
سفیده ها را هم به همراه نمک زده تا فرم بگیرند
سپس طی دو مرحله به همراه پودر نارگیل به مواد کیک اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم
مواد را داخل قالب ریخته و در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار داده و به مدت ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا کیک پخته شود
روی کیک را با عسل مرطوب کرده مقداری پودر نارگیل به آن پاشیده و برش میزنیم.
نوش جان.
به همین سادگی به همین خوشمزگی(بانوان ایرانی)