بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه کتلت کدو با پنیر کبابی  را برای شما قرار داده بودیم و  در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه کتلت ماهی را قرار داده ایم :

کتلت-ماهی

مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی برای ۳ نفر :
آرد ۲قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
سیر ۲حبه
آب ۱لیوان (سرد)
تخم مرغ ۲عدد
پیازچه ۶عدد (خرد شده با قسمت سبزش)
ماهی ۲۵۰گرم (شیر ماهی فیله شده)
روغن نصف لیوان
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کتلت ماهی:
ابتدا ماهی‌ها را تمیز می‌کنیم و به شکل چهارگوش‌های مستطیلی کوچکی برش می‌دهیم . ماهی‌های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم تا مزه‌دار شود و آن را کنار می‌گذاریم.
سپس در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم. پیازچه‌ی خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم‌مرغ‌ها خوب مخلوط می‌کنیم تا به حالت سسی شل درآید.ماهی‌های تمیز شده را در سسی که آماده کرده‌ایم، می‌غلطانیم.در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. از مخلوط آماده شده‌ با قاشق در روغن ریخته و پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را نیز سرخ می‌کنیم.

چند نکته :
۱) می‌توانید پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو نمایید.
۲)اگر دوست دارید پس از غلتاندن ماهی ها در سس آنها را در پودر سوخاری هم بغلتانید تا خوشمزه تر و خوشرنگ تر شوند .
۳)استفاده از زعفران در سس غذا را خوشمزه تر میکند.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی