بانوان ایرانی : در این مطلب از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه پیتزاسیسیلی را برای شما قرار داده ایم . توجه نمایید که مواد لازم استفاده شده در این آموزش برای ۴ نفر می باشد .
مواد لازم برای تهیه پیتزاسیسیلی :
آرد ۵۰۰ گرم
مایه خمیر ۳۰ گرم
شیر ولرم یک چهارم لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
نمک نصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
زیتون سیاه ۲۰ عدد
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه پیتزاسیسیلی :
یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود ۴۰ دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.
نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.فر را تا ۲۰۰ درجه گرم می کنیم از خمیر ۳ عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم. وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم. آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم. باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.
نکته :
برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد
گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی