طرز تهیه مربای طالبی در منزل

بانوان‌ایرانی: طرز تهیه مربای طالبی بسیار خوشمزه و خانگی

مواد مورد نیاز برای مربای طالبی  :

طرز تهیه مربای طالبی در منزل

آموزش درست کردن مربای طالبی:

بهتر است از طالبی های کوچک و سفت برای درست کردن مربای طالبی  استفاده کنید . سپس پوستش را بگیرید و تخمه ها را از آن جدا کنید. حال طالبی را به شکل پره هایی مناسب برش بدهید.  دقت کنید که پس از خرد کردن طالبی باید ۵۰۰ گرم باشد.
.
در مرحله بعد آب و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. حال آب و شکر مخلوط شده را روی اجاق گاز قرار بدهید تا قوام آید. توجه داشته باشید که این میوه کاملا نرم است پس نیاز زیادی به جوشیدن و در شهد قوام آمده ندارد. پس توجه داشته باشید زمانی طالبی را به شهد مربا اضافه کنید که کاملا قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه شدن به آن زیاد بجوشد و اصلا له نشود.

در مرحله آخر پس از آماده شدن مربا آن را از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در ظرف دردار و شیشه ای بریزید. حال مربا را درون یخچال نگهداری کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی