یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ که در مجله ی Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine منتشر شد، فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه قهوه را اثبات کرد. در این تحقیق مشخص شد که این ویژگی ناشی از خواص آنتی اکسیدانی قوی پلی فنل ها، به ویژه اسید کلروژنیک، اسید کوینیک تغلیظ شده و اسید فرولیک می باشد.
یافته های این مطالعه نشان داد که استفاده موضعی از عصاره قهوه باعث کاهش خطوط ریز، چین و چروک ها و رنگدانه ها می شود.
🔸یک تخم مرغ ارگانیک بردارید و سفیده و زرده ی آن را از هم جدا کنید.
🔸سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و آن را هم بزنید.
🔸یک چهارم قاشق چای خوری دانه های قهوه تازه آسیاب شده را به کاسه اضافه کنید.
🔸محلول را به هم بزنید تا قهوه خوب مخلوط شود و کف تشکیل دهد.
🔸قبل از استفاده از ماسک، دستان خود را بشویید و مطمئن شوید که انگشتان و ناخن هایتان تمیز هستند.
🔸با حرکات دورانی آرام، مخلوط را روی صورت تمیز خود پخش کنید.
🔸اجازه دهید ماسک به مدت بیست تا سی دقیقه بماند تا خشک شود و سپس آن را از روی پوست پاک کنید.