خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان با مصرف دونات و پیراشکی شکلاتی افزایش می یابد.محققان با بررسی گروهی از زنان مبتلا به سرطان سینه و مقایسه آنها با زنان سالم با همان محدوده سنی دریافتند مصرف طولانی مدت غذاهای سرخ شده همانند پیراشکی و دونات و مواد غذایی شیرین به صورت حداقل یک بار در هفته خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش خواهد داد.
خوردن غذاهای سرخ شده و پیراشکی حداقل یک بار در هفته و یا بیشتر بین ۳۰ تا ۳۷ درصد میتواند گروه مصرف کننده را نسبت به کسانی که کمتر از یک بار در ماه از این غذاها استفاده میکنند در معرض وقوع بیماری سرطان قرار دهد.
مصرف مواد قندی و شکر به دلیل عبور از مسیرهای سیگنالیک آنزیمی خاص به نام “۱۲-LOX یا ۱۲- لیپواکسیژناز” را تحت الشعاع قرار میدهد.گلوکز واردشده به بدن با تغییر مسیرهای متابولیک موجب افزایش ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه در زنانرا افزایش می دهد.پیراشکی و مواد حاوی اسیدهای چرب اشباع که وجود آنها یک عامل شناخته شده در بیماریهای قلبی به شمار می رود و در زنان باعث ایجاد رسوب قلبی و تنگی در عروق می شود که در نهایت سکته قلبی را به دنبال دارد.