بـانوان ایـرانی: قارچ شکم پر می تواند یکی از خوشمزه ترین غذاها در با کمترین زمان ممکن برای پخت باشد.
.
♣ مواد لازم برای پخت قارچ شکم پر بع تعداد ۴ نفر:
♣ آموزش پخت قارچ شکم پر:
در مرحله اول کره را روی حرارت قرار داده و آب می کنیم و بعد کرفس ، موسیر ، جعفری و سیر را در کره تفت دهیم و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
در مرحله دوم ساقه قارچ ها را جدا کرده و دور میریزیم. سپس درون کلاهک قارچ را موادی که در مرحله قبل آماده کرده ایم پر کنیم. حال دور قارچ ها را با یک برس به کره آغشته می کنیم.
در مرحله آخر قارچ شکم پر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ قرار می دهیم تا آماده شود. می توانید قارچ را با سبزی مورد نظرتان تزیین کنید.
.
گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی