یکی از میوه های پر طرفدار به خصوص در بین خانمها گوجه سبز است که اکنون هم زمان این میوه است و در ادامه خواص شگفت انگیز این میوه  را بیان خواهیم کرد .

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است و متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز علاوه بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.

متخصصان تغذیه بر این اعتقاد هستند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد و گوجه‌ سبز به صورت تازه و پخته نیز درخورش‌ها مصرف می‌شود.

این میوه غنی از ویتامین  ، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

گوجه-سبز

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز :

کربوهیدرات ۸٫۵۱ گرم، چربی ۲٫۸۴ گرم، پروتئین ۱٫۶ گرم، فیبر خام ۰٫۵ درصد.

با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز، ۵ درصد ویتامین آ، ۲٫۱ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱٫۹ درصد ویتامین ب ۲(ریبوفلاوین)، ۲٫۸ درصد نیاسین، ۱۳ درصد ویتامین ث، ۵٫۱‌ درصد کلسیم، ۲٫۲ درصدفسفر، ۵ درصدآهن و ۳٫۶ درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.

برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف این میوه  برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده‌ای – روده‌ای است.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.