بسیاری از زنان در دهه بیست زندگی خود تصمیم به مادر شدن میگیرند . بسیاری از پزشکان و همچنین مادران زنان جوان به آنها توصیه می کنند که زودتر و قبل از ورود به دهه سوم زندگی خود اقدام به بچه دار شدن بکنند .

چون که در دهه ی ۲۰ یک زن، انرژی زیادی برای تربیت کودک وجود دارد، چیزی که واقعا به وجود آن نیاز احساس می شود و همچنین فاصله کم مادر و کودک که میتواند بعدها به درک بهتر نیاز ها منجر شود .

تحقیقات جدید :

اما تحقیقات جدید تئوری های قابل تاملی در این رابطه ارائه کرده است که تئوری های قبلی را مورد تردید قرار می دهد.

تحقیقات جدید نشان می دهد که فرزندانی که در اوایل دهه ۳۰ سالگی به دنیا آورده می شوند باهوش تر از کودکانی هستند که در دهه ۲۰ همان مادر به دنیا می آیند.

%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1

محققان اعتقاد دارند که شاید این امر به دلیل این باشد که زنان در دهه ۳۰ زندگی خود، شیوه سالم تری برای زندگی انتخاب می کنند و وقت بیشتری را برای فرزندشان می گذارند. زنان در این دهه از زندگی احتمال رفتارهای پرخطر مانند سیگار کشیدن و شیوه های ناسالم زندگی را کمتر انتخاب می کنند و احتمالا در این دهه تحصیلات بالاتر و درآمد بیشتری نسبت به ۲۰ سالگی شان دارند.

 

این به این معنی نیست که زوج ها برنامه زندگی خود را تغییر بدهند و یا فرزند دار شدن شان را به تاخیر بیندازند بلکه این ادعا در کودکان رده سنی ۵ ساله انجام شده و مانند خیلی از تئوری های پزشکی دیگر برای آگاهی والدین مورد آزمایش قرار گرفته است و بدین معنی نیست که تمام کودکانی که در دهه ۳۰ سالگی مادرشان به دنیا می آیند باهوش تر از بقیه باشند.

اما احتمال اینکه روابط زوجین در دهه ۳۰ سالگی تثبیت شده باشد خیلی بیشتراز ۲۰ سالگی است که این مساله نیز به نفع فرزندان این زوج می باشد.