در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه رولت مغزدار پنیر وسبزی را قرار داده ایم :

موادلازم برای رولت مغزدار پنیر و سبزی:

نان لواش معمولی ۳ تا ۴ عدد

پیازچه خرد شده ۲ ساقه

جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

ترخون، گشنیز، ریحان خردشده از هر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری

پنیر سفید ۲۰۰ گرم
مغز گردو یک فنجان

مغز بادام و پسته (به دلخواه) هرکدام، یک سوم فنجان

رولت-مغزدار

طرز تهیه رولت مغزدار پنیر و سبزی:

در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.
یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگ‌تر از اندازه نان‌‌ها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید.
لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملا پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایه‌‌های رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید.
سعی کنید مواد کاملا روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایه‌‌ها به هم بچسبد.
بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید.
برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برش‌‌های دلخواه در بیاورید.