در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی روش پخت ناگت گل کلم را به طور کامل شرح داده ایم . امیدواریم مورد استفاده شما قرار ببگیرد :

ناگت-گل-کرم

مواد لازم برای پخت ناگت گل کلم :

یک چهارم پیمانه شیر
یک قاشق چای خوری سرکه سفید
سه چهارم پیمانه آرد
یک قاشق چای خوری پودر سیر
۱یک عدد گل کلم
یک پیمانه سس فلفل
چهار قاشق سوپ خوری کره
نصف قاشق چای خوری سرکه سفید برای سس
یک چهارم قاشق چای خوری نمک دریایی

 

طرز تهیه ناگت گل کلم :
فر را روی ۲۳۰ درجه گرم کنید . شیر و سرکه را با هم ترکیب کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. پس از آن آرد و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.گلچه های گل کلم را داخل مواد کنید و سپس روی سینی فر قرار دهید. آن ها را با فاصله کنار هم قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر بپزد . در حین حال که گل کلم ها در حال پختن هستند سس فلفلی، کره، نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید روی گاز حرارت دهید و سپس بردارید.گل کلم ها را بردارید داخل این سس بزنید و دوباره بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه در فر بپزند.