بانوان ایرانی :در این آموزش از بخش کیک و شیرینی آشپزخانه بانوان ایرانی طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه را برای شما عزیزان قرار داده ایم و مطمئنیم از میل کردن آن لذت خواهید برد .
مواد اولیه برای تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه :

قهوه اسپرسو ١ فنجان

شکلات تخته اى ٢٠٠گرم

شکر ٣٠گرم

خامه صبحانه ٢٠٠میلى لیتر

شیر ٢٠٠میلى لیتر

ژلاتین ٢ ورق

 

پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه :

ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود

در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید

نکات مهم:

١:چون سلامت کودکان اولویت تغذیه میباشد به علت وجود قهوه و شکلات کوچولوهاى زیر ۴ سال رو با این دسر خوشحال نکنید.

٢:بسته به سلیقه و طبع شما نوع شکلات به سفید هم قابل تغییر است.

نوش جانتان

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی