بانوان ایرانی : قبلا طرز تهیه انواع کیک مانند کیک توت فرنگی و کیک ماکارونی را آموزش داده ایم در این آموزش کیک زنجبیلی دارچینی را آموزش خواهیم داد .

 

مواد لازم برای تهیه کیک زنجبیلی دارچینی :

شکر سفید نصف فنجان
کره نصف فنجان
ملاس چغندر قند ۱ فنجان
آب داغ ۱ فنجان
آرد ۲ و نیم فنجان
جوش شیرین ۱ و نیم قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر میخک نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

کیک-زنجبیلی

طرز تهیه کیک زنجبیلی دارچینی :

فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی آماده کنید و آن را چرب کنید.

در یک کاسه شکر و کره را با همزن مخلوط کنید. تخم مرغ را در مواد بشکنید و هم بزنید. سپس ملاس چغندر قند را اضافه و خوب مخلوط کنید. کاسه بزرگ دیگری انتخاب کنید و در آن دارچین، پودر میخک،آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را باهم زیر و رو کنید.

مخلوط آردی را به میکس تخم مرغی اضافه کنید. آب داغ را بریزید و کمی هم بزنید. حالا قالب را بیاورید و مایه کیک را درون آن سرازیر کنید و آن را به مدت ۱ ساعت در فر بپزید تا وقتی چنگال در آن فرو کردید چیزی به آن نچسبیده باشد.

نکته:

به جای ملاس چغندر می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.

گردآوری: بخش آشپزی و تغذیه بانوان ایرانی